Mobilmenu
Hem
Om oss
Turer
Utrustning
Vårt yrkesfiske
Kontakta oss
Mobilmenu

Om oss

Hej, jag heter Martin Olofsson och är yrkesfiskare från Smögen. Vi har varit fiskare i min släkt i generationer och när jag var barn var jag ute med min farfar, Eby och fiskade så ofta jag kunde. Jag önskade mig en egen fiskebåt och den drömmen gick i uppfyllelse när jag var sexton år gammal. Tillsammans med min far, Tommy har vi utvecklat yrkesfisket till att även köra fiske- och skärgårdsturer. Numera har vi två båtar, LL 44 Marie som är byggd helt efter våra önskemål av ett varv i Trondheim i Norge. Marie använder vi till vårt yrkesfiske. Vår andra båt heter LL 7 Ester-Marie och är en katamaran som är byggd i England. Den används till stor del i turistfisket. Det mest lönsamma fisket är det vi gör efter burfångad havskräfta, men beroende på tillgång så fiskar vi även skarpsill,makrill och hummer.

 

När våren kommer och vädret tillåter tar vi gärna med turister på alla våra olika fisketurer.Vi är stolta över att få visa upp vår vackra skärgård och det spännande havet för gäster från när och fjärran. Barnfamiljer är särskilt välkomna och för er har vi gjort familjefisketuren. Det finns inget roligare än att se hur det lyser om en liten kille eller tjej som stolt bärgat sin allra första makrill. Det förtjusande skrattet lever man på länge och minnet värmer gott när vi är ute en kulen och blåsig vinterdag och fiskar havskräfta.

Vi känner skärgården utan och innan till och vi anstränger oss alltid för att hitta det allra bästa fiskestället för dagen. Det är många olika faktorer som spelar in, vindar,strömmar,säsong etc. Båtarna har den mest avancerade tekniska utrustningen ombord som leder oss rätt och vi har våra gedigna erfarenheter som vi fått genom generationer. Dessutom har vi allt som oftast även TUREN på vår sida.

Här är de olika turerna som vi arrangerar och vi hoppas att du hittar den som tilltalar dig mest. Har du några frågor eller särskilda önskemål är du alltid välkommen att ta upp dem med oss. Vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd.

Hemsidan är skapad av Kimsoft Media AB (0.008)